CV Ontwerp

Een goed cv laat in één oogopslag zien wie jij bent en wat jou onderscheidt van “de rest”. In je cv is hierdoor niet alleen de inhoud, maar ook de layout erg belangrijk. Wij gaan op zoek naar de rode draad in je loopbaan en vertalen dit naar een onderscheidend en kort maar krachtig cv. Jouw potentiële nieuwe werkgever zal binnen een paar seconden een goede indruk hebben van jouw persoonlijkheid en ervaring. In ons portfolio vind je een aantal voorbeelden van onze cv ontwerpen.

One- or two-pager?

Regelmatig krijgen wij te horen “mijn ervaring past echt niet op één pagina!”, in 95% van de gevallen lukt dit echter gemakkelijk (schrijven is schrappen!). De 5% waarbij dit níet lukt, bestaat over het algemeen uit ZZP’ers of consultants met veel interim opdrachten, of hoger management / directieniveau met meerdere jaren werkervaring. Hiervoor stellen wij graag een pakkende “two-pager” op, met een pakkende voorpagina en een bijlage met al je ervaring.

Werkwijze

  • Je ontvangt per mail een intakeformulier, neem rustig de tijd om deze in te vullen;
  • Stuur deze retour samen met je huidige cv en een goede foto van jezelf (indien gewenst verwijzen we je door naar een fotograaf);
  • Binnen 1-2 weken ontvang je een eerste opzet voor je cv, zowel qua inhoud als layout;
  • Naar aanleiding van jouw feedback stellen we je definitieve cv op, deze ontvang je in PDF- én Word-formaat (zodat je zelf ook nog aanpassingen kunt maken), inclusief een bijpassend Word-sjabloon voor je sollicitatiebrieven!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!