OVER

PAULIEN VAN BUNNIK, AANGENAAM!

Sinds 2015 hielp ik ruim 700 mensen aan hun droombaan met unieke cv’s op maat. Ik herken snel wat jou onderscheidt van de massa en vertaal dit naar een aansprekend en onderscheidend cv!

Mijn gouden ingrediënten? Enthousiasme, eenvoud en persoonlijkheid! Dingen versimpelen is de rode draad in mijn loopbaan, ik weet dingen kort maar krachtig te visualiseren en beschrijven.

Ik krijg energie van mede-vakidioten, en van mensen die los durven te laten “hoe het hoort” 🙂 Ik laat je graag zien hoe je jezelf optimaal kan presenteren, zodat je vol zelfvertrouwen je droombaan binnenhaalt.

LET’S CONNECT

Benieuwd naar mijn achtergrond? Leuk als je me toevoegt op LinkedIn!

 

MEET THE TEAM!

Sinds 2021 word ik ondersteund door 3 freelance cv ontwerpers en -schrijvers! Deze meiden zijn (minstens) net zo enthousiast als ik over het maken van mooie dingen. Zij stellen zichzelf graag aan je voor!

KELLY SOUMERU

Ik ben gek op visuele vormgeving, fotografie en creatief bezig zijn. Je cv is een glimp van wie je bent en wat je kan als uniek persoon. Daarom vind ik het belangrijk dat mensen zich profileren en herkennen in hun cv. Ieder cv is uniek. Een goede balans tussen tekst en vormgeving is daarbij erg belangrijk. Less is more! Zo ga ik ervoor zorgen dat je cv eruit springt. Bij CV Atelier hoop ik veel mooie cv’s te creëren!

YORIEN STROOSNIJDER

We doen vaak alsof solliciteren iets is wat iedereen gewoon kan. Maar solliciteren ís helemaal niet zo makkelijk. Daarvoor mag je best hulp vragen. Als ervaren vacatureschrijver weet ik precies wat er in jouw cv moet staan om aan alle eisen te voldoen. Ik geloof dat een mooi cv niet alleen de kans op jouw ideale baan vergroot, maar ook je zelfvertrouwen en zelfkennis.

VEERLE VISSER

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor vormgeving en het overzichtelijk in beeld brengen van informatie. Deze interesse zet ik nu in om overzichtelijke cv’s te maken! Door middel van vormgeving kun je sturing geven aan je cv en bepalen welke informatie je de lezer écht mee wil geven. Ik laat jou zo goed mogelijk naar voren komen en licht de belangrijkste zaken uit. Zet je kennis en ervaring op een voetstuk!

 

WAT IS ONZE SUPERPOWER?

Wij herkennen snel wat jou onderscheidt van de massa, en vertalen dit naar een sterk cv door te:

u

1. VERSIMPELEN

Wat zijn je kernwaarden?

2. VERTALEN

Naar een aansprekend merk

z

3. VERSTERKEN

Consequent in beeld en tekst

Zo creëren we personal brands in de vorm van unieke cv’s op maat, eventueel aangevuld met een matching LinkedIn profiel en motivatiebrieven. In onze online cv training kun je daarnaast ook zélf leren hoe je een ijzersterk cv kunt maken. Het is namelijk niet alleen superleuk om te doen, het geeft je ook een hoop zelfkennis en zelfvertrouwen!

Daarnaast maken we cv templates op maat voor bedrijven en geven we training aan (loopbaan)professionals in het ontwerpen en schrijven van onderscheidende cv’s, bijvoorbeeld voor hun kandidaten of voor hun collega’s.

We werken zowel voor particulieren als grotere opdrachtgevers (o.a. Randstad HR Solutions, UWV, KPN, ABN AMRO) en werken samen met diverse loopbaancoaches. 

MOGEN WE JOU AAN JE DROOMBAAN HELPEN?

Neem gerust een kijkje in ons portfolio voor een impressie van ons werk of stuur ons hieronder een bericht voor meer informatie!