OVER

PAULIEN VAN BUNNIK, AANGENAAM!

Sinds 2015 hielp ik ruim 700 mensen aan hun droombaan met unieke cv’s op maat. Mijn gouden ingrediënten? Enthousiasme, eenvoud en persoonlijkheid! Dingen versimpelen is de rode draad in mijn loopbaan, ik weet dingen kort maar krachtig te visualiseren en beschrijven.

Ik krijg energie van mede-vakidioten, en van mensen die los durven te laten “hoe het hoort” 🙂 Ik laat je graag zien hoe je jezelf optimaal kan presenteren, zodat jij vol zelfvertrouwen je droombaan binnenhaalt.

Naast CV Atelier ben ik eigenaar van WERK aan jouw MERK, daarmee help ik ondernemers aan een ijzersterk merkverhaal en huisstijl!

 

WAT IS MIJN SUPERPOWER?

Ik herken snel wat jou onderscheidt van de massa, en vertaal dit naar een sterk cv door te:

u

1. VERSIMPELEN

Wat zijn je kernwaarden?

2. VERTALEN

Naar een aansprekend merk

z

3. VERSTERKEN

Consequent in beeld en tekst

Zo creëer ik personal brands in de vorm van unieke cv’s, door middel van cv coaching. In mijn online cv training leer ik je daarnaast ook zélf hoe je een ijzersterk cv kunt maken. Het is namelijk niet alleen superleuk om te doen, het geeft je ook een hoop zelfkennis en zelfvertrouwen!

Daarnaast maak ik cv templates op maat voor bedrijven en geef ik training aan (loopbaan)professionals in het ontwerpen en schrijven van onderscheidende cv’s, bijvoorbeeld voor hun kandidaten of voor hun collega’s.

Ik werken zowel voor particulieren als grotere opdrachtgevers (o.a. Randstad HR Solutions, UWV, KPN, ABN AMRO) en werk samen met diverse loopbaancoaches.

MAG IK JOU AAN JE DROOMBAAN HELPEN?

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio voor een impressie van mijn werk of stuur me hieronder een bericht voor meer informatie!